5xWaarom en samenwerking

 

“Wij geloven dat partnerships en samenwerkingsverbanden waarde kunnen toevoegen voor onze klant.
De partners aan wie wij ons verbinden vullen ons aan en passen binnen onze kernwaarden. Wij streven naar langdurige gelijkwaardige samenwerkingsverbanden die toekomstbestendig zijn. Dit vraagt ‘kwetsbaar vertrouwen’ en dat is zeker in het begin soms spannend. We merken dat vertrouwen géven bevrijdend werkt en op zijn beurt weer vertrouwen oproept.
Kortom. samenwerken is een belangrijk onderdeel van wie we zijn en waar we voor staan”

Yvet Beckers

TeamTrots

 

Yvet Beckers van TeamTrots heeft de ambitie om zoveel mogelijk zakelijke teams met trots en passie te laten werken, omdat ze erin gelooft dat werken daarmee niet alleen leuker wordt, maar ook nog eens meer oplevert!

Omdat elk team uniek is en haar eigen sterke punten en uitdagingen kent, is de wijze waarop ze teams begeleidt maatwerk. Haar werkwijze stemt ze af op de actuele behoeften die in een team aanwezig zijn. Je kunt daarbij denken aan een mix van teamcoaching, training, individuele coaching, advies en begeleiding ‘on the job’.

Yvet is niet alleen een topper met wie ik graag en met veel plezier samenwerk, maar ook een fijn en warm mens. We vullen elkaar aan en inspireren elkaar!

 

www.TeamTrots.nl

Mark Smidt

Michiel Dietvorst

Pridea – Idea Realization

Mark en Michiel zijn de bevlogen oprichters van Pridea.

Pridea verzilvert de expertise van medewerkers.

Wie weten er nu beter hoe een organisatie slimmer en beter kan werken dan de eigen medewerkers? Hun adviezen kosten niets extra’s, maar leveren een organisatie geld en bevlogen mensen op. Als je die ideeën uitvoert.

Medewerkers hebben een ander perspectief dan management en directies. Dit wordt vaak als lastig ervaren omdat het daadkracht in de weg zou staan. Juist het bundelen van de Top-Down en Bottom-Up perspectieven maakt dat je slimmer werkt, klantgericht bent en innoveert. Dat maakt mensen trots en het levert geld op!

En daarom bestaat Pridea, zodat die ideeën wel worden uitgevoerd. Want het realiseren van ideeën is ook weer makkelijker dan je nu denkt.

Pridea: van klinkende resultaten naar zelf doen.

Mark en Michiel inspireren me omdat ze tot het gaatje gaan om de dingen die ze beloven ook voor je waar te maken, ‘getting things done’, ‘relevantie’ en ‘passie’ zijn de woorden die in me opkomen. Echte professionals op een missie. Mooi om mee te werken!

www.Pridea.nl

Ja-ZOO | Jouw Zaken Op Orde

Ja-ZOO helpt bedrijven (en afdelingen van bedrijven) om de “bijzaken” goed te regelen.
Ja-ZOO creëert structuur en werkt aan time management, zodat haar clienten en de medewerkers op een slimme én gezonde manier werken. Daarnaast beschikt Ja-ZOO over een netwerk van gekwalificeerde leveranciers, zoals administratiekantoren, juristen en leveranciers van CRM-software. Dat scheelt haar klanten, managers en/of ondernemers, veel tijd en geld in de zoektocht naar geschikte leveranciers, indien nodig.

Loes Keuper van Ja-ZOO weet met een grote gun-factor elke chaos te veranderen in structuur.
Loes krijgt in korte tijd voor elkaar wat voorheen een kopzorg of energy-drain was. Een echte aanrader die gezelligheid en effectiviteit weet te combineren!

www.Ja-ZOO.nl